Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شربت ۶ عرق (عرق آویشن، نعناع، زیره، زنیان، رازیانه و بابونه) حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۵، B۶ ، پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آهن، منگنز، کلسیم، منیزیم، مس، سدیم، پتاسیم، فولات، تیمول، منتول و هورمون‌های دوپامین و سروتونین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بررسی خواص شربت ۶ عرق و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت ۶ عرق

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت ۶ عرق اظهار کرد: این شربت نقش موثری در رفع نفخ، دل درد و تقویت سیستم ایمنی بدن، دستگاه تنفسی، گوارشی و عصبی دارد.

بیشتر بخوانید: رفع دل درد با گیاهان دارویی

وی درباره خواص دیگر شربت ۶ عرق بیان کرد: این شربت خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد و به رفع عفونت معده، ریه، مجاری ادراری و زنان کمک شایانی می‌کند؛ شربت ۶ عرق تأثیر چشمگیری در برطرف کردن مسمومیت غذایی دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت ۶ عرق اسید معده را کاهش می‌دهد و احساس سنگینی و ترش کردن معده را هم از بین می‌برد؛ افرادی که دچار بی‌اشتهایی هستند برای رفع مشکلشان باید این شربت را یک ساعت قبل از غذا میل کنند.

بیشتر بخوانید: گیاهانی با خواص شگفت انگیز برای درمان نفخ و دل درد

عظمایی تأکید کرد: شربت ۶ عرق تأثیر بسزایی در چربی‌سوزی و لاغری افراد دارد و برای سلامتی پوست و مو هم مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: شربت ۶ عرق نقش موثری در بهبود سرماخوردگی، سرفه، گلودرد و برونشیت (التهاب دیواره لوله‌های برونش یا نایژه‌ها) دارد؛ این شربت به علت داشتن هورمون‌های سروتونین و دوپامین شادی، نشاط و انگیزه را تقویت و از بروز اضطراب، استرس و افسردگی در افراد جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: درد‌های شکمی ۱۷ دلیل دارد

وی گفت: شربت ۶ عرق تأثیر چشمگیری در کنترل قند، فشار و چربی خون، تقویت بینایی، حافظه و قوای جنسی، رفع بی‌خوابی، سردردهای عصبی، کم‌خونی، یبوست و ورم غدد لنفاوی، سلامتی سیستم قلبی و عروقی و دفع سنگ کیسه صفرا دارد؛ این شربت ضد انگل و رقیق کننده خون است و درد‌های قاعدگی را هم تسکین می‌دهد.

 

مواد لازم برای تهیه هفت و نیم لیتر شربت ۶ عرق برای یک دوره درمانی

عرق آویشن                        یک لیتر
عرق نعناع                          یک و نیم لیتر
عرق زیره                            یک و نیم لیتر
عرق زنیان                          یک و نیم لیتر
عرق رازیانه                        یک لیتر
عرق بابونه                         یک لیتر
عسل یا نبات                     ۵۰۰ گرم

 طرز تهیه شربت ۶ عرق

- همه عرقیجات را با هم مخلوط کنید.
- موقع مصرف به ازای هر یک لیوان از شربت ۶ عرق، یک قاشق مرباخوری عسل یا یک تکه نبات اضافه کنید.
_ این شربت را روزانه ۲ تا سه لیوان پس از ناهار، شام و قبل از خواب میل کنید.
_موقع بروز دل درد هم باید یک لیوان از شربت ۶ عرق استفاده شود.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟

به گزارش خبرنگار آنا، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از هفته گذشته که محمد پیکانپور مدیرکل آن با حکم معاون رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه رفت، بدون مدیرکل باقی مانده است و تا امروز نیز سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو که خود در ادواری سمت مدیرکل دارو را بر عهده داشت هنوز برای این اداره کل مهم سرپرستی تعیین نکرده است.

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو متولی اصلی تأمین، نظارت و سیاست‌گذار اصلی دارو در کشور است و می‌توان گفت مهمترین و اصلی‌ترین نهادی در کشور است که نبض دارو در کشور را در دست دارد. مدیران اسبق این اداره کل اکنون هم در بخش‌های دولتی و هم خصوصی نیز به عنوان اصلی‌ترین سیاست‌گذاران و فعالان حوزه دارو محسوب می‌شوند، بسیاری از آنان در مقاطعی به ریاست سازمان غذا و دارو نیز رسیده‌اند محمد رضا شانه‌ساز و سید حیدر محمدی از جمله این افراد بوده‌اند.

محمد پیکانپور که تا هفته قبل مدیریت این اداره کل را بر عهده داشت از جمله نزدیک‌ترین افراد به رئیس سازمان بود مورد که در سال 1401 همزمان با ورود مجدد محمدی به سازمان غذا و دارو جایگزین شمالی در اداره کل دارو و مواد شد. در اواخر پاییز سال گذشته پیکانپور به مدیریت هولدینگ تیپیکو نیز نزدیک شد، اما در نهایت در سازمان غذا و دارو باقی ماند، چرا که یافتن جایگزینی با مشخصات پیکانپور برای محمدی مشکل بود، اما سر انجام با رفتن وی به سازمان برنامه و بودجه محمدی باید هرچه زودتر باید فردی به عنوان مدیرکل یا سرپرست اداره کل دارو به طبقه ششم سازمان غذا و دارو بفرستد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار آنا از سازمان غذا و دارو، محمدی از بین غلامحسین صادقیان، حسین شمالی، یک نفر را قرار است به عنوان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل تعیین کند.

غلامحسین صادقیان، مدیرکل کنونی حوزه ریاست سازمان غذا و دارو نیز همچون پیکانپور از نزدیکترین و معتمدترین مدیران نزدیک به سید حیدر محمدی است که پیش از این ریاست انجمن داروسازان اصفهان، معاونت اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای شهر اصفهان را بر عهده داشته است.

حسین شمالی هم پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تحت ریاست بهرام دارایی بود. از جمله اقداماتی که در دوران مدیریت وی صورت گرفت انجام طرح جنجالی دارویار بود. با انتصاب سید حیدرمحمدی به ریاست سازمان غذا و دارو، شمالی نیز از این سمت عزل شد.

علیرضا رستمی نیز فرد دیگری است که از او به عنوان یکی از جایگزین‌های پیکانپور نام برده می‌شود، اکنون سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو و همزمان رئیس اداره بازرسی این سازمان است که پیش از صادقیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو را بر عهده داشت.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن