Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@23:52:25 GMT

روش های خانگی درمان دل درد

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۶۶۹۸

روش های خانگی درمان دل درد

دل‌درد از جمله درد‌هایی است که موج دار شروع می‌شود و شاید آن قدر ما را گیج کند که ندانیم علت دقیق درد چیست و چگونه باید آن را درمان کنیم. در ادامه راهنمایی‌هایی وجود دارد که برای درمان درد در ناحیه‌ی شکمی کمک می‌کند.

۱. به دست‌شویی بروید

اگر با دل‌درد کمی از خواب بیدار می‌شوید، دلیل آن می‌تواند مشکلات گوارشی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از انجام هر کاری به دست‌شویی بروید.

۲. با یک پزشک یا اورژانس تماس بگیرید

دل‌درد از درد‌هایی است که تشخیص علت آن می‌تواند دشوار باشد. اگر با انجام مورد اول هنوز یا حتی شدیدتر از قبل دل‌درد دارید، با پزشک خود یا ۱۱۵ تماس بگیرید و شرایط را کامل توضیح دهید. با راهنمایی‌های یک پزشک متوجه می‌شوید که باید نگران باشید یا نه.

۳. از کسی که دیشب با شما شام خورده بپرسید، آیا او هم دل‌درد دارد؟

شاید علت دل‌درد شما مسموم بودن شام دیشب باشد. به همین دلیل بهتر است از کسی که با شما شام خورده است بپرسید: «آیا شما هم دل‌درد دارید؟» اگر جواب مثبت بود که می‌توانید مطمئن باشید مسموم شدید؛ اما گاهی بعضی غذا‌های مسموم تنها بر یک نفر اثر می‌گذارند. از آب لیموی طبیعی برای رفع مسمومیت استفاده کنید.

۴. با کارفرمای خود تماس بگیرید

دل‌درد شما ممکن است به علت آنفولانزا با کروناویروس باشد. در این صورت بهتر است از مرخصی استعلاجی استفاده کرده و در خانه استراحت کنید. اگر به محل کار خود بروید ممکن است همکاران خود را نیز مبتلا کنید.

۵. صبحانه بخورید

افرادی که عادت به خوردن صبحانه ندارند به بیماری‌های معده دچار می‌شوند. اگر دل‌درد شما به علت مشکلات معده باشد ممکن است با صرف صبحانه‌ی کامل و سالم درمان شوید.

۶. از نوشیدن قهوه امتناع کنید

وقتی دل‌درد دارید نباید به ۳ دلیل قهوه بنوشید:

الف) اگر در دوره‌ی عادت ماهانه قرار دارید، قهوه موجب کاهش خونریزی می‌شود و اجازه‌ی پاکسازی کامل به رحم را نمی‌دهد. (تا ۴ روز اول از نوشیدن قهوه پرهیز کنید)

ب) ممکن است دل‌درد ناشی از استرس زیاد باشد. در این شرایط کافئین موجود در قهوه این حالت را تشدید می‌کند.

ج) قهوه موجب بیرون‌روی می‌گردد و اگر دل‌درد به علت مشکلات گوارشی باشد ممکن باشد، تشدید شود.

۷. دل‌درد به علت درد ماهیچه‌های شکمی

اگر به تازگی تمرین ورزش‌های شکمی را شروع کردید به احتمال قوی دلیل دل‌درد، اسید لاکتیک موجود در ماهیچه‌ها است که به مرور زمان برطرف خواهد شد.

۸. کیسه‌ی آب جوش

ممکن است دل‌درد به علت سرمازدگی باشد. با کیسه‌ی آب جوش یا یک حوله‌ی گرم ناحیه‌های شکم و پهلوی خود را بپوشانید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دل درد درمان دل درد قهوه سبک زندگی پارسی خبر دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: در حالی که قهوه فواید متعددی دارد، مصرف آن بدون غذا می‌تواند اثرات نامطلوب مختلفی بر سلامت داشته باشد. در این مطلب به ۵ دلیل برای اجتناب ازصرف قهوه به صورت ناشتا اشاره شده است.

افزایش اسید معده

قهوه بسیار اسیدی است و زمانی که با معده خالی مصرف شود، باعث افزایش تولید اسید معده می‌شود. این اسیدیته بیش از حد می‌تواند باعث ناراحتی از جمله سوزش سر دل، ریفلاکس اسید و زخم معده شود. قرار گرفتن در معرض سطوح بالای اسید معده در طول زمان ممکن است به پوشش معده آسیب برساند و منجر به مشکلات گوارشی شدیدتر شود.

هضم ناقص و سوء جذب مواد مغذی

نوشیدن قهوه با معده خالی می‌تواند روند طبیعی گوارش را مختل کند. به طور معمول، بدن اسید معده و آنزیم‌های گوارشی را در پاسخ به دریافت غذا آزاد می‌کند و به تجزیه و جذب مواد مغذی کمک می‌کند. با این حال، مصرف قهوه به تنهایی می‌تواند باعث ترشح زودرس این شیره‌های گوارشی شود که به طور بالقوه منجر به هضم ناقص و سوء جذب مواد مغذی می‌شود.

عصبانیت و اضطراب

کافئین قهوه محرکی است که می‌تواند سطح هوشیاری و انرژی را افزایش دهد. با این حال، وقتی با معده خالی مصرف شود، جذب کافئین سریع‌تر اتفاق می‌افتد و منجر به افزایش و متعاقب آن سقوط ناگهانی انرژی می‌شود. این نوسانات سریع در سطوح انرژی می‌تواند به ایجاد احساس عصبانیت، عصبی بودن و اضطراب کمک کند، به ویژه در افرادی که به کافئین حساس هستند.

تاثیر بر سطح قند خون

نوشیدن قهوه با معده خالی می‌تواند بر تنظیم قند خون تاثیر بگذارد. در تحقیقات نشان داده شده که کافئین حساسیت به انسولین را مختل می‌کند و به طور بالقوه منجر به افزایش سطح قند خون می‌شود. برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند، افزایش قند خون می‌تواند خطر قابل توجهی برای سلامتی داشته باشد. علاوه بر این، افزایش سطح قند خون ممکن است میل به غذاهای شیرین را افزایش دهد و منجر به عادات غذایی ناسالم در طول روز شود.

کاهش جذب مواد مغذی

قهوه حاوی ترکیباتی به نام تانن است که می‌تواند به برخی مواد مغذی مانند آهن و کلسیم متصل شود و جذب آن‌ها در بدن را کاهش دهد. وقتی قهوه با معده خالی مصرف می‌شود، این تانن‌ها ممکن است اثر واضح تری داشته باشند و در جذب مواد مغذی ضروری از وعده‌های غذایی بعدی اختلال ایجاد کنند. با گذشت زمان، این اتفاق می‌تواند منجر به کمبود مواد مغذی و بروز مشکلات سلامت مرتبط شود.

راه حل نهایی

در حالی که قهوه می‌تواند یک نوشیدنی آرامش بخش و لذت بخش باشد، مصرف آن با معده خالی در صبح ممکن است عواقب منفی برای سلامتی داشته باشد. از افزایش اسیدیته و اختلال در هضم گرفته تا ایجاد بی‌حالی و تأثیر بر سطح قند خون، دلایل مختلفی برای تجدید نظر در عادت‌های قهوه وجود دارد. برای به حداقل رساندن خطرات احتمالی، لذت بردن از قهوه خود را با یک صبحانه متعادل در نظر بگیرید یا منتظر بمانید تا بعد از صرف غذا به نوشیدنی مورد علاقه خود بپردازید.

بیشتر بخوانید:

عوارض مصرف زیاد قهوه ؛ مقدار مجاز مصرف قهوه در روز | محاسن و مضرات قهوه را بشناسید این نوشیدنی پرطرفدار به تقویت حافظه کمک می‌کند کد خبر 850418 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت کافئین خبر مهم قهوه پزشکی

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • درمان خانگی گل مژه از نگاه طب سنتی (فیلم)
  • هر روز قهوه بخوریم یا نه؟
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟