Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: نامش تلخ و نگران کننده است و برای همین وقتی فردی با آزمایش‌ها و سی‌تی‌اسکن و سونوگرافی‌های متعدد رو به روی پزشک نشسته و از زبان او می‌شنوند که مبتلاء به یک نوع سرطان شده، مبهوت می‌ماند و گاه بغضی گلوی او را می‌فشارد.

اما همه چیز در این نقطه ختم نمی‌شود. وقتی از زبان پزشک می‌شنود که امروزه بسیاری از بیماری‌های پیشرفته‌تر از مشکل او نیز با راه و روش‌های جدید علمی قابل درمان است و حتی این درمان در استان خود او قابل پیگیری است امید دوباره در دل جوانه می‌زند و واژه توکل در وجود او پررنگ‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ویژه آنکه با شروع درمان افرادی را می‌بیند که مبتلاء به بیماری مشابه او بوده ولی در حال حاضر با امید به پروردگار و کمک پزشکان به زندگی عادی و روزمره برگشته‌اند.

در خراسان‌جنوبی تا چند سال قبل افرادی که درمان بیماری‌شان وابسته به شیمی درمانی بود، مجبور بودند به شهرهای دیگر به ویژه مشهد و زاهدان مراجعه کنند.

۲۰ میلیون تومان برای دو شب بستری در یک بیمارستان خصوصی

ولی با ساخت بیمارستان ایران مهر در بیرجند با کمک و مدد خیران، کار درمان بیماران مبتلاء به سرطان در این بیمارستان پیگیری می‌شود و به راستی باقیات و صالحات ارزشمندی برای خیرانی است که در مسیر ساخت این بیمارستان قدم برداشتند.

اما مشکلات بیماران سرطانی در حوزه درمان همچنان وجود دارد و به نظر می‌رسد هنوز باید برای کاهش درد این قبیل بیماران قدم‌های دیگری نیز برداشته شود.

زهرا عاطفی که از آرین شهر برای درمان دخترش به این بیمارستان مراجعه کرده است، اظهار کرد: بیماری دخترم به مغز استخوان رسیده و نیازمند جراحی فوری و جدی زانو بود و برای همین امکان درمان او در بیمارستان‌های دولتی وجود نداشت چون باید در نوبت می‌ماند.

وی بیان‌کرد: برای درمان مجبور شدیم که به یکی از بیمارستان‌های خصوصی مشهد مراجعه کنیم که برای بستری شدن دخترم در دو شب حدود ۲۰ میلیون پرداخت کردیم.

عاطفی ادامه‌داد: آن مبلغ را هر طور بود پرداخت کرده و برای شیمی درمانی دخترم به بیمارستان ایران مهر مراجعه کردیم و با توجه به اینکه بیمه خاصی نیستیم نگران هزینه‌های درمان هستم.

این شهروند آرین شهری یادآور شد: هر چند هزینه‌های درمان در بیمارستان ایران مهر با تعرفه دولتی محاسبه می‌شود ولی گاه همین هزینه‌ها برای خانواده‌های نیازمند و محروم یک مشکل و معضل است.

بیمارستان ایران مهر نیازمند راه‌اندازی اورژانس است

عاطفی افزود: البته من هیچگاه امید و توکل خود را از دست نداده‌ام به ویژه اینکه در بیمارستان با دیدن سایر بیماران درمی‌یابیم که این مشکل فقط مربوط به دختر من نیست.

بهمن حکیمی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان‌کرد: من چند روز بعد از اولین دوره شیمی درمانی با مشکلاتی چون دل دردهای شدید، حالت تهوع و کوفتگی شدید بدن رو به رو شدم که به گفته پزشک از عوارض شیمی درمانی است.

وی ادامه‌داد: این مشکلات من همزمان با تعطیلات ماه محرم بود و باید به اورژانس مراجعه می‌کردم و در همان ایام فهمیدم بیمارستان ایران مهر اورژانس ندارد.

حکیمی گفت: بیمارستان ایران مهر امکانات بسیاری خوب و مجهزی دارد ولی نداشتن همین اورژانس در واقع یک نقطه ضعف محسوب می‌شود.

هزینه داروهای شیمی درمانی بسیار بالا است

وی اظهار کرد: درباره هزینه‌های درمان هم هر چند افرادی چون من که بیمه تکمیلی دارند با مشکل خاصی رو به رو نمی‌شوند ولی برای افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند، هزینه داروهای شیمی درمانی بسیار گران تمام می‌شود.

حکیمی ادامه‌داد: از طرف دیگر ما اتباع افغانستانی را نیز داریم که شاید حتی شناسنامه نیز نداشته باشند که مشکلات آن چند برابر است.

وی با اشاره به اینکه هزینه خرید داروهای شیمی درمانی از داروخانه برای هر دوره بیماری ام حدود ۴۰۰ هزار تومان است، یادآور شد: با توجه به اینکه در هر ماه دو مرتبه شیمی درمانی می‌شوم هزینه داروها ۸۰۰ هزار تومان در ماه تمام می‌شود که این مبلغ برای برخی از خانواده‌های نیازمند بسیار زیاد است.

رفت و آمد از شهرستان ها به بیرجند رنج بیماری را دوچندان می‌کند

شیدایی نسب از دیگر شهروندان خراسان‌جنوبی که از شهرستان بشرویه برای درمان به بیمارستان ایران مهر مراجعه و تاکنون پنج دوره شیمی درمانی را پشت سر گذاشته و با انرژی و انگیزه مصمم به ادامه درمان است.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: من در ماه پنج روز برای شیمی درمانی به این بیمارستان مراجعه می‌کنم.

وی ادامه‌داد: بعد از دوره شیمی درمانی که به شهرستان خودم مراجعت می‌کنم باید آزمایش‌هایی را انجام داده و به رویت پزشک برسانم که نیازمند مراجعت مجدد به بیرجند است.

شیدایی نسب ادامه‌داد: البته پزشک با تواضع فراوان به اینکه عکس آزمایش‌ها را از طریق شبکه‌های اجتماعی برای او ارسال کنم رضایت داده که از ایشان ممنونم که در غیر این صورت همین رفت و آمدهای فراوان رنج بیماری را دو چندان می‌کرد.

وی با اشاره به اینکه ساخت بیمارستان ایران مهر موجب کاهش رفت و آمد بیماران به شهرهای بزرگ‌تر شده است، گفت: وقتی به بیمارستان مراجعه می‌کنم و درد بقیه افراد به ویژه کودکان و خردسالان را می‌بینم، انگار درد خود را فراموش کرده و هم درد و غصه دیگر هم استانی‌هایم می‌شوم.

اورژانس بیمارستان ایران مهر تا یک ماه آینده راه‌اندازی می‌شود

سید محمود حسینی، رئیس بیمارستان ایران مهر و مدیرعامل مجمع خیرین سلامت خراسان‌جنوبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر پیگیر استخدام نیرو برای راه‌اندازی اورژانس بیمارستان ایران مهر هستیم.

وی بیان‌کرد: بعد از اینکه استخدامی‌ها طبق ضوابط قانونی انجام شد شاهد راه‌اندازی اورژانس این بیمارستان خواهیم بود.

حسینی با اشاره به اینکه البته اورژانس‌های سایر بیمارستان‌ها نیز با پزشکان ما در ارتباط هستند، ادامه‌داد: در حال حاضر بیمارستان به برخی از دستگاه‌های آزمایشگاهی و شتاب دهنده خطی برای تکمیل چرخه درمان نیاز دارد.

کمک ۵۰ میلیونی مجمع خیرین سلامت به بیماران نیازمند

حسینی با تأکید بر اینکه به طور کلی هزینه داروهای شیمی درمانی برای بسیاری از خانواده‌ها زیاد است، گفت: سعی ما بر این است که نهایت همکاری را با خانواده‌های نیازمند داشته باشیم و در همین دو ماه اخیر نیز از طریق مجمع خیرین سلامت خراسان‌جنوبی حدود ۵۰ میلیون تومان به این خانواده‌ها کمک شده است.

علی اکبر نخعی معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌جنوبی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار و ۱۴۳ بیمار صعب لاعلاج و خاص تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌جنوبی هستند.

وی بیان‌کرد: خدماتی چون هزینه‌های دارویی، بستری، تجهیزات پزشکی و حتی هزینه‌های نگهداری و سبد غذایی به این بیماران تعلق می‌گیرد.

کمک یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی کمیته امداد به بیماران صعب العلاج و خاص

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خراسان‌جنوبی گفت: میزان کمک به بیماران صعب العلاج و خاص تحت پوشش کمیته امداد از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

نخعی با اشاره به اینکه شناسایی بیماران نیازمند از طریق مددکاران و کارشناسان درمان ادارات انجام می‌شود، یادآور شد: امیدواریم با این اقدامات بار هر چند کوچکی از دوش بیماران برداریم.

یک بیماری به تنهایی رنج برای افراد به همراه دارد و جسم را با درد فراوان همراه می‌کند و به ویژه در بیماری‌هایی چون سرطان که دغدغه‌های روحی را نیز با خود دارد این مسئله مضاعف می‌شود.

امید است با همدلی و همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط و خیران به نقطه‌ای برسیم که رنج هزینه‌های دارو و درمان مضاعف به درد بیماری نشود.

کد خبر 5018545

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمود حسینی شیمی درمانی بیرجند ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز آمار کرونا شهرکرد بوشهر شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان خطبه های نماز جمعه اردبیل بیمارستان ایران مهر داروهای شیمی درمانی هزینه های درمان خبرنگار مهر میلیون تومان خراسان جنوبی کمیته امداد حال حاضر خانواده ها راه اندازی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۰۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • پزشکیان: در درمان بیماری‌های خاص مانده‌ایم! /دولت رئیسی، قانون در مورد بیماری‌های صعب‌العلاج اجرا نمی‌کند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال