Web Analytics Made Easy - Statcounter

دل درد بعد از خوردن غذا در کودکان و بزرگسالان ۱ - درمان معده درد با چای رووبیوس ۲ - نوشابه ۳ - درمان معده درد با دمنوش زنجبیل ۴ - گشنیزگیاهی مفید برای درمان درد معده​ ۶ - زیره سبزمفیدترین گیاه برای درمان درد معده ۷ - تاثیر مثبت هل در گوارش بهتر غذا و درمان دردمعده ۸ - دارچین یکی دیگر از دارو های پرطرفدار معده درد ۹ - برگ نعنا ۱۰ - سرکه سیب ۱۱ - بادرنجبویه و تاثیر فوق العاده آن بر کاهش درد معده ۱۲ - گلاب درمان سریع معده درد ۱۳ - درمان درد معده با جوش شیرین ۱۴ - شیرین بیان و کاهش درد معده ۱۵ - درمان درد معده با عرق زنیان ۱۶ - بومادران بهترین درمان کننده معده درد ۱۷ - چای بابونه ۱۸ - درمان درد معده با عسل ۱۹ - لیمو ترش و زنجبیل ۲۰ - مصرف پروبیوتیک‌ها ۲۱ - آب آلوئه‌ورا ۲۲ - جویدن آدامس ۲۳ - مصرف زیاد آب ۲۴ - جویدن طولانی مدت هر لقمه از غذا ۲۵ - استفاده از مواد غذایی فیبردار دل درد بعد از خوردن غذا در کودکان و بزرگسالان

به گزارش اقتصاد آنلاین؛ فرقی نمی‌کند که معده درد یا شکم درد داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از حالت تهوع گرفته تا سوزش سر دل و سندروم روده تحریک پذیر و هر بیماری دیگر مربوط به معده، اغلب با درمان‌های خانگی و به صورت طبیعی تسکین می‌یابند. در این مطلب قصد داریم ۲۵ علت سوزش سر دل و درد معده بعد از خوردن غذا را به صورت تیتر وار بیان کنیم و سپس ۲۵ راهکار برای کم کردن یا از بین بردن این مشکل پیشنهاد دهیم.

ابتدا دلایلی که باعث می شود شما هنگام غذا خوردن یا بعد از آن دل درد بگیرید یا سر دلتان بسوزد :

ورم معده و رفلکس از علل ایجاد سوزش معده و سوزش سر دل

خواب ناکافی و عدم استراحت کافی

سوزش معده در اثر آلرژی به مواد غذایی

عفونت دستگاه ادراری

وزن زیاد و فشار روی دستگاه گوارش

بیماری سلیاک و احتمال ابتلا به سوء تغذیه

بارداری و به همراه آن کوچک شدن معده و فشار روی آن

وجود اسید بیش از حد معده

سیگار عامل ایجاد سوزش سر دل و درد دستگاه گوارش

نقش ناراحتی های عصبی در سوزش معده

عفونت کیسه‌ی صفرا

عفونت موجود در دستگاه گوارش یا روده

یبوست و مشکل در اجابت مزاج

چاقی و رابطه ی آن با ریفلاکس معده

سوء هاضمه

وجود سنگ صفرا

استفاده ی زیاد از غذاهای سرخ کردنی و فست فودها

سنگ کلیه

استفاده از نوشیدنی های گازدار

دردهای زمان قاعدگی

مشکل آپاندیس

استرس و اضطراب بیش از اندازه

نوشیدن زیاد مایعات وسط وعده های غذایی

استفاده ی زیاد از نوشیدنیهای الکلی

استفاده از یکسری دارو ها و عوارض آن

علت سوزش سر دل بعد از خوردن غذا

علت سوزش سر دل بعد از خوردن غذا 

درمان سوزش سر معده

حال با استفاده از مواد گیاهی از اثرات تلخ و عوارض استفاده از داروهای شیمیایی خودداری کنید و از روش های درمان درد معده گیاهی بهره ببرید. در اینجا ۲۵ راهکار خانگی که می تواند تاثیر زیادی روی درد معده بعد از غذا باشد ارایه می دهیم . ما را همراهی کنید .

۱ - درمان معده درد با چای رووبیوس

همانطور که می‌دانید، مشکلات معده تا حد زیادی تحت تاثیر رژیم غذایی و غذاهایی که می‌خوریم، قرار دارند. چای رووبیوس با توجه به سطح بالایی از فلاونوئیدها باعث کاهش و درمان ناراحتی‌های معده می‌شود. این چای به بهبود اسهال، حالت تهوع، ناراحتی معده، سوء‌هاضمه و به کاهش التهاب کمک می‌کند. اگر کودک شما از کولیک رنج می‌برد، چای رووبیوس ماده‌ای فوق‌العاده برای تسکین درد کولیک است.

علت سوزش سر دل یا علت معده درد بعد از خوردن غذا

۲ - نوشابه

جالب است بدانید نوشابه در از بین بردن ناراحتی معده موثر است. بی کربنات سدیم موجود در نوشابه به از بین بردن ریفلاکس اسید، سوزش سر دل و زخم معده کمک می‌کند. تولید بیش از حد اسید معده از مصرف غذاهای تند، خوردن بیش از حد الکل، استرس و عوامل دیگر به وجود می‌آید و موجب بازگشت اسید به مری، ریفلاکس و سوزش معده می‌شود. اگر این اتفاق دائم رخ دهد می‌تواند به دیواره‌های روده آسیب رسانده و منجر به سرطان شود. اسیدیته اغلب همراه با مسائل دیگر مانند حالت تهوع، صرع، نفخ و یا استفراغ همراه است. نوشابه می‌تواند این اسید را خنثی کند.

۳ - درمان معده درد با دمنوش زنجبیل

زنجبیل به تسکین دهنده سیستم گوارش معروف است. بر اساس مطالعات زنجبیل اسید معده را مسدود کرده و باکتری‌های معده را سرکوب می‌کند. برای ساختن دمنوش زنجبیلی، دو فنجان آب جوش را با چند تکه ریشه زنجبیل دم کنید. در حالت ایده‌آل، بهتر است ۲۰ دقیقه قبل از ناهار یا شام دمنوش زنجبیل بنوشید.

۴ - گشنیزگیاهی مفید برای درمان درد معده​

گشنیز از خانواده جعفری دارای رایحه خوش بواست که مقوی معده، ضداسپاسم، ضددرد (دل درد)، ضدمیکروب، ضدقارچ، تقویت کننده قوای جنسی، هضم کننده غذا، صفراآور، آرام بخش، کاهش دهنده قندخون، کاهش دهنده چربی خون و کاهش دهنده فشارخون می باشد.

۵ - میوه پاپایا

پاپایا میوه‌ای است با درخت بومی مناطق حاره‌ای قاره آمریکا که اکنون در بسیاری از مناطق حاره‌ای از جمله هند، آفریقای جنوبی، سری لانکا و فیلیپین کشت می‌شود. اگر زیاد دچار نفخ می‌شوید پاپایا بخورید. پاپایا حاوی آنزیمی به نام پاپائین است که به هضم غذا کمک کرده و مانع از تشکیل گاز در معده می‌شود.

۶ - زیره سبزمفیدترین گیاه برای درمان درد معده

خواص زیره سبز : بادشکن، مقوی معده، ضد اسپاسم، افزایش دهنده شیر مادران شیرده ، ضد تشنج، ضد صرع، مقوی معده،عرق آور، ضد سم، ضد صفرا، تقویت کننده قوای جنسی، قابض، ضد نفخ، ضد احتقان، هضم کننده غذا و ادرار آور و دارای خواص آنتی اکسیدانی فراوان می باشد.

۷ - تاثیر مثبت هل در گوارش بهتر غذا و درمان دردمعده

هل دارای طبع گرم و خشک است که جویدن دانه های آن پس ازغذا به هضم و گوارش بهتر غذا کمک می کند و می تواند بوی نامطبوع دهان را از بین ببرد.خواص هل : پایین آورنده تب ، تسکین دهنده درد رماتیسم ، برطرف کننده ترشی معده ، تقویت کننده معده و روده ، بهبود دهنده هضم غذا ، تقویت کننده قلب ، بادشکن ، تقویت کننده بدن است.

۸ - دارچین یکی دیگر از دارو های پرطرفدار معده درد

 

دارچین ادویه ای گرم و خوش طعم است که موجب تسکین معده درد و حالت تهوع می شود . بهترین حالت خوردن دارچین بدین گونه است که باید یک قاشق مرباخوری دارچین را به مدت ۱۰ دقیقه در آب به حجم یک لیوان جوشاند و بعد نوشید.

علت سوزش سر دل یا علت معده درد بعد از خوردن غذا

۹ - برگ نعنا

برگ‌های نعناع دارای ماده‌ای به نام منتول هستند. ساختن دمنوشی با برگ‌های نعناع درمانی موثر برای پریشانی‌های گوارشی است. این گیاه به کاهش انقباضات معده و روده کمک می‌کند و باعث تسکین تهوع و درد معده می‌شود. آب نبات نعناع یا جویدن برگ‌های آن به خصوص برای کاهش احساس تهوع موثر است.

۱۰ - سرکه سیب

سرکه سیب، به طرز شگفت انگیزی برای درمان طیف گسترده‌ای از مشکلات گوارشی موثر است. نوشیدن یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب و یک لیوان آب می‌تواند به سرعت سوزش سر دل را تسکین دهد. سرکه سیب هم‌چنین حاوی تعدادی از اسید های مهم و سالم است.

۱۱ - بادرنجبویه و تاثیر فوق العاده آن بر کاهش درد معده

بادرنجوبه گیاهی از خانواده نعناع است که شباهت زیادی به نعناع دارد ولی دارای بوی متفاوت است. این گیاه پر مصرف دارویی که از گیاهان مشهور به نام ملیسا از زمان های قدیم در بسیاری از نقاط دنیا به عنوان ضدنفخ، ضدتب ، ضددرد، ضدباکتری، ضدویروس تبخال، ضدهیستامین، ضدتب، ضدنفخ، آرام بخش، خواب آور، مقوی قلب، مقوی معده و ضداسپاسم است.

۱۲ - گلاب درمان سریع معده درد

برای رهایی از حالت تهوع و شکم درد گلاب بنوشید .معجون گلاب و عسل را فراموش نکنید.

علت سوزش سر دل یا علت معده درد بعد از خوردن غذا

۱۳ - درمان درد معده با جوش شیرین

جوش شیرین برای معده دردهای شدید خوب است. یک قاشق چایخوری جوش شیرین را به یک فنجان آب گرم اضافه کنید و آن را بنوشید .

۱۴ - شیرین بیان و کاهش درد معده

مبتلایان به رفلاکس برای رفع مشکلشان باید ۱۵ دقیقه قبل از غذا عصاره شیرین بیان به همراه مقداری آب جوش و پس از غذا یک استکان عرق بومادران بنوشند . مصرف عصاره شیرین بیان ۱۵ دقیقه قبل از غذا با مقداری آب جوش ولرم برای تقویت معده، کاهش اسید معده و رفع دل درد و دل پیچه موثر است.

۱۵ - درمان درد معده با عرق زنیان

عرق زنیان برای افرادی که پس از مصرف غذا های سنگین و گوشتی دچار احساس سنگینی معده می شوند ، تجویز می شود.

۱۶ - بومادران بهترین درمان کننده معده درد

بو مادران برای درمان ناراحتی شکم، اسهال ، دل درد، خونریزی معده، تنظیم قاعدگی زنان، اشتها آور، نیرو بخش و مسکن و سوزش ادراراستفاده می شود .

۱۷ - چای بابونه

چای بابونه ایده آل است نه تنها برای تسکین درد معده، بلکه برای آرام کردن اعصاب هم عالی است. چون یک معده عصبی هم به درد معده منجر می‌شود. چای بابونه خواب‌آور است. پیشنهاد می‌دهیم این چای را قبل از خواب دم کرده و بنوشید. مقداری لیمو عطر و طعم بی‌نظیری به این چای می‌دهد.

۱۸ - درمان درد معده با عسل

ترکیب عسل و مواد دیگر بهترین درمان برای درد معده است , با آرد گندم و عسل و زعفران حلوا درست نموده و میل نمایید. همچنین ریشه و برگ تازه کرفس را کوبیده و با مقدار کافی عسل مخلوط نموده و روزی سه بار هر وعده یک قاشق مربا خوری بعد از غذا میل نمایید . شیر و عسل برای معده بسیار نافع است و روده ها را نرم میکند. به سالمندان توصیه میشود اگر میخواهند شیر در معده آنها سریع تر هضم شود با عسل میل نمایند.

۱۹ - لیمو ترش و زنجبیل

به خواص زنجبیل و فواید آن برای معده اشاره کردیم. لیمو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که عملکرد سیستم ایمنی سالم و هضم را بهبود می‌بخشد. ترکیب لیمو و زنجبیل یکی از بهترین روش‌های طبیعی برای مبارزه با آنفولانزا و بیماری‌های ناحیه شکم است.مقداری زنجبیل داخل آبمیوه‌گیری ریخته و آب آن را بگیرید. آب لیمو ترش و آب زنجبیل را با مقدار آب مخلوط کرده و بنوشید.

۲۰ - مصرف پروبیوتیک‌ها

غذاهای دارای پروبیوتیک احساس سوزش معده، درد و ناراحتی ناشی از اسیدیته‌ی بالا و مشکلات دستگاه گوارش را بهبود می‌دهند. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های مفیدی هستند که سلامت روده‌ و سلامت کل دستگاه گوارش را افزایش می‌دهند.مصرف غذاها و نوشیدنی‌های محتوی پروبیوتیک‌ها موجب توازن باکتری‌های مفید دستگاه گوارش می‌شود و از تشکیل اسید اضافی در معده جلوگیری می‌کند. ماست، برخی از محصولات لبنی، محصولات حاصل از سویا، کفیر، ساورکرات (کلم‌شور تخمیری)، شکلات تلخ و چای کمبوچا منابع خوبی برای تأمین پروبیوتیک‌ها هستند.

۲۱ - آب آلوئه‌ورا

آب آلوئه‌ورا خاصیت ضدالتهابی دارد و محتوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه‌ای است که علاوه بر سم‌زدایی بدن، گوارش را بهبود می‌بخشند. براساس مطالعه‌ای که نتایج آن در سال ۲۰۱۵ در مجله‌ی طب سنتی چینی به‌ چاپ رسید، آب آلوئه‌ورا علائم رفلاکس اسیدی را بدون هرگونه عوارض جانبی کاهش می‌دهد. آب آلوئه‌ورا با خاصیت ضدالتهابی‌اش تولید اسید را کاهش می‌دهد. قبل از وعده‌های غذایی نصف فنجان آب آلوئه‌ورا بنوشید. بهتر است از آب آلوئه‌ورایی استفاده کنید که اجزای با خاصیت ملین از آن جدا شده‌ باشد.

۲۲ - جویدن آدامس

جویدن آدامس بدون‌ شکر راهکاری ساده برای مبارزه با سوزش معده است. جویدن آدامس، ترشح بزاق دهان را افزایش می‌دهد. بزاق خاصیت قلیایی دارد. وقتی آب دهان را قورت می‌دهید، خاصیت قلیایی آن اسید معده را خننثی می‌کند و فورا سوزش معده را تسکین می‌دهد.

۲۳ - مصرف زیاد آب

آب pH خنثی دارد و می‌تواند به خنثی‌ کردن اسید معده کمک کند پس تا می‌توانید آب بنوشید.

علت سوزش سر دل یا علت معده درد بعد از خوردن غذا

۲۴ - جویدن طولانی مدت هر لقمه از غذا

 

برای کمک به هضم غذا، بهتر است غذا را به‌خوبی بجوید.

۲۵ - استفاده از مواد غذایی فیبردار

برای کمک به دستگاه گوارش، رژیم غذایی مغذی و سرشار از فیبر را دنبال کنید. همچنین به‌ جای دو وعده‌‌ غذایی سنگین، پنج یا شش وعده‌ غذایی سبک‌تر در روز داشته باشید تا هضم غذا راحت‌تر شود.

منبع: دلگرم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو دل درد برای درمان درد معده درمان معده درد درمان درد معده کاهش درد معده پروبیوتیک ها دمنوش زنجبیل دستگاه گوارش آب آلوئه ورا تقویت کننده سوزش سر دل جویدن آدامس معده می شود چای بابونه حالت تهوع سوزش معده مقوی معده اسید معده جوش شیرین سرکه سیب یک قاشق هضم غذا دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!

بهار معینی، درباره کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان (یادبود پروفسور پروانه وثوق) که در اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود، گفت: این دوره نخستین کنگره نوروانکولوژی کودکان در ایران است. البته پیش از این کنگره‌های بین‌المللی انکولوژی کودکان در ایران برگزار شده بود اما امسال به صورت ویژه به رویکرد چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان پرداخته شده و چالش‌های این روش درمان بررسی می‌شود.

وی افزود: در سخنرانی ام بر چالش‌های درمانی تومورهای ژرم سل بر موارد تجربی خود در میان کودکان تحت درمان در بیمارستان محک، متمرکز خواهم بود. تومور ژرم سل مغزی در اطفال بعد از تومورهای مدولوبلاستوما و اپاندیموم شیوع کمتری دارد؛ اما دلیل اهمیت بررسی آن، شناسایی انواع چالش در مسیر درمان‌هایی است که این نوع از تومور مغزی برای کودکان ایجاد می‌کند.

این رادیوانکولوژیست ادامه داد: برنامه‌های درمانی تومورهای ژرم سل مغزی اکنون در دنیا به‌روز شده و شیوه‌های درمانی آن تغییرات بسیاری کرده است. در روش‌های جدید تا جای ممکن استفاده از رادیوتراپی برای درمان محدود شده است چون پیش از این درمان رادیوتراپی به صورت کامل بر کودکان مبتلا به تومور ژرم سل انجام می‌شد و حتی درمان ستون فقرات همزمان با درمان تومور مغزی در کودکان انجام می‌گرفت اما امروزه به دلیل عوارض این شیوه درمانی، برنامه درمانی تغییر کرده است.

به گفته معینی، در برنامه درمانی جدیدِ تومورهای ژرم سل مغزی کودکان، از روش شیمی‌درمانی خاصی برای بیماران استفاده می‌شود و بر اساس پاسخ درمانی دریافت شده، رادیوتراپی حذف و بر درمان مغز تمرکز می‌شود. پیش از این باید همه بطن‌های مغزی درمان می‌شد، اما امروزه حتی میزان اشعه‌دهی بر بطن‌های مغز محدود شده است.

وی گفت: تومورهای ژرم سل در بخش پینه‌آل و سوبریال مغزی قرار دارند و استفاده از رادیوتراپی در درمان آن ها، عوارض جانبی بر هورمون‌های رشد کودک به جای خواهد گذاشت. از سوی دیگر برخی از کودکان مبتلا به تومورهای ژرم سل در اوایل نوجوانی هستند و به همین دلیل ممکن است دچار اختلال در روند رشد خود شوند.

معینی ادامه داد: همچنین اگر دوز استفاده از اشعه‌دهی در روش درمانی رادیوتراپی برای درمان تومورهای مغزی کودکان از میزان مشخصی بیشتر شود، موجب کاهش هوش کودک می‌شود. بنابراین تا جای ممکن تلاش می‌شود عوارض درمانی شیمی‌درمانی و رادیوتراپی محدود شود.

این رادیوانکولوژیست یادآور شد: متأسفانه بیشتر مراکز درمانی در ایران هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنند در حالی که از این روش درمانی به ویژه در کشور کانادا و بیمارستان‌هایی مانند سیک‌کیدز، دیگر استفاده نمی‌شود. متخصصانی مانند دکتر اوته بارتلز از کشور کانادا، سال‌ها است بر درمان تومورهای ژرم سل تحقیق می‌کنند و در این دوره از کنگره دو سالانه بین‌المللی انکولوژی کودکان حضور دارند و درباره چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان سخنرانی می‌کنند.

معینی با بیان اینکه رویکرد چند تخصصی به تومورهای مغزی کودکان موجب به‌روز شدن دانش همه متخصصان مربوطه در درمان می‌شود گفت: پیش از این ممکن بود هر یک از متخصصان در درمان تومورهای مغزی کودکان از یک برنامه‌ درمانی متفاوت استفاده کنند، اما طی جلسات چند تخصصی تمامی اطلاعات متخصصان در درمان به صورت یکپارچه به‌روز می‌شود. بنابراین در این دوره از کنگره انکولوژی کودکان با توجه به برگزاری جلسات چند تخصصی بین همه متخصصان، می‌توان از داده‌های مشترک تجربی برای انتقال دانش و به روزرسانی اطلاعات استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی ۰ تا ۱۰۰ دلایل + راهکار
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • خواص درمانی آفتاب گردان که از آن بی خبر هستید
  • شیر نخوردن نوزاد؛ بررسی 0 تا  100 دلایل + راهکار
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟